Are you interested in the field of production or logistics, and hold/ have a degree in engineering? You are at the right place, we collected all the positions for you we have in our sleeve and we can provide you with more information as far as the details are concerned.

Teszt technikus (JGM-11985)

NI Hungary összefoglaló
Az amerikai National Instruments Corporation 2001-ben alapította gyártóbázisát Debrecenben. Mára már itt gyártjuk az NI hardvertermékeinek több mint 90%-át, és az elmúlt 10 év során létszámunk átlépte az 1000 főt. Az NI Hungary Kft.-nél a gyártás mellett számos magas hozzáadott értéket képviselő tevékenységet is folytatunk, kutatás-fejlesztéssel, valamint informatikai rendszerek fejlesztésével is foglalkozunk, és a globális szolgáltatói központok, úgy mint az értékesítési irodák háttértevékenységét és a rendelésmenedzsmentet végző Service Center, a könyvelést végző Pénzügyi Szolgáltató Központ, valamint a globális kiszállításokat végző raktárközpont, is itt működnek.

Az NI-nál vidám és innovatív vállalati kultúrát tartunk fenn, ahol a „Work hard, play hard” jegyében a kemény munka után időt szakítunk a szórakozásra is. Az NI-nál olyan környezet fogad, ami kihangsúlyozza az önállóságot és az egymás iránti tiszteletet, valamint lehetőséget nyújt a fejlődésre. Munkavállalóink visszajelzései alapján a Legjobb Munkahely Felmérésben többször is kiemelkedő helyezést értünk el.

Do you need help 
to find your new job?

Let us help to find your dream job!

Upload your CV and we will contact you in e-mail or on the phone to send you positions that fit you the most.

CONTACT

Address: 1134 Budapest, Dévai street 19. VIII/811

E-mail: office[at]jobsgarden.hu

Mobile: +36 70 668 1682